Choď na obsah Choď na menu

29.1.2022

30. 1. 2022

Akútna intoxikácia

Tak znela diagnóza, s ktorou ma dnes prijali do nemocnice. Čo sa stalo v skratke...ráno som vzala lieky na psychiku a diuretiká. Večer prišiel kamarát, že si ideme dať rum. Však v pohode, čo by sa malo stať. Lenže sme traja vypili jednu celú fľašu kvalitného 40% rumu. Všetko v pohode, nič som necítila, až sme sa nakoniec rozhodli, že ideme spať. V tom hrozné točenie hlavy, zvracanie, kŕče... no katastrofa. Prosila som ich, aby mi zavolali sanitku, že som vzala lieky a na viac si už moc nepamätám, lebo rum začal účinkovať s liekmi a ja som začala strácať vedomie. Sanitka prišla celkom rýchle. Zobudila som sa až v nemocnici na to, že sa ma dotýka nejaký človek. Bolo to dosť nepríjemné. Nevedela som kde som a ako sa dostanem potom domov. Pretože samozrejme, mobil mi nikto cestou nezbalil. Teraz, keď píšem tento príbeh, tak som už v pokoji doma a ešte stále mi je zle od žalúdka. Má to ale aj výhody. Je to asi tretí deň, čo ma prepustili a stále mi je tak trochu zle. Takže nemusím aspoň jesť a spolubývajúcej to aspoň nepríde zvláštne. 

Už si ale občas všimne, že som bola zvracať. Ale to len za to, že bola doma na homeoffice a ja doma na PNke. Nešlo sa tomu vyhnúť. 

Poučenie?

Nedávajte si lieky a na to alkohol. Nie je to mýtus. Bude vám riadne zle. Ja som sa modlila, aby to skončilo. Akýmkoľvek spôsobom.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.